Használati feltételek

A weboldal böngészésével elfogadod a használati feltételeket, a vonatkozó szabályozásokat. Ha nem értesz egyet ezekkel, akkor nem vagy jogosult a weboldal használatra, kérlek, hagyd el az oldalt.

Szerzői jog

Clear Online minden szerzői jog védelem alá eső tartalma, védjegye, szabadalma Clear Online tulajdonában marad, jogosulatlan használata tilos. A tartalom linkelhető más weboldalakról, de a tartalom átvétele csak Clear Online írásos engedélyével jogszerű.

Nem engedélyezett

* Előzetes, írásbeli engedély nélkül újra publikálni a website tartalmát.
* Eladni vagy bérbe adni a website tartalmát.
* Reprodukálni, lemásolni a weboldal tartalmát.

Elfogadott használat

Elfogadod, hogy a website csak törvényes céllal használható. Viselkedéseddel nem zavarhatod a többi weboldal felhasználót. Nem használhatsz obszcén vagy másokat támadó tartalmat. A weboldal használatával törekedned kell, hogy a normál, hétköznapi szóhasználat és viselkedés keretei között maradj.

A weboldalon nem használhatsz hirdetéseket vagy kereskedelmi célú kommunikációt. Előzetes, írásos engedély nélkül Nem használhatod marketing célokra a weboldalt.

Korlátozott hozzáférés

Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldalon egyes részeket, tartalmakat csak korlátozottan tegyünk elérhetővé. A weboldalon használunk hírlevél feliratkozáshoz vagy közösségi média megosztáshoz kötött tartalmakat.

Változtatáshoz való jog

Clear Online fenn tartja a jogot, hogy időről-időre frissítse, pontosítsa a weboldal használati feltételeit, így kérem, időnként ellenőrizze a feltételeket. A weboldal használata feltételezi, hogy elfogadja a frissített használati feltételek oldalon található információkat. Ha nem ért egyet ezen az oldalon található feltételekkel, azonnal fejezze be a weboldal használatát.

Ha bármely feltételről kiderül, hogy jogellenes, érvénytelen vagy egyébként alkalmazhatatlan, kérem értesítsen, és eltávolítjuk a feltételek közül. A fennmaradó feltételek továbbra is érvényben maradnak és a weboldal használójára nézve kötelezőek.

Felelősség korlátozás

A WEBOLDALON TALÁLHATÓ TARTALOMHOZ NEM TARTOZIK SEMMILYEN KIEGÉSZÍTŐ GARANCIA VÁLLALÁS, BELEÉRTVE A FELHASZNÁLÁSRA, SZELLEMI JOG ELTULAJDONÍTÁSRA VAGY BÁRMELY CÉLRA VALÓ FELHASZNÁLÁSRA VONATKOZÓAN. Clear Online NEM FELELŐS A TARTALOM FELHASZNÁLÁSÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT (BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG AZ ELMARADT HASZONÉRT, ÜZLETI ZAVARÉRT, INFORMÁCIÓ VESZTÉSÉRT, SÉRÜLÉSÉRT VAGY HALÁLÉRT)

Clear Online

30-986-3091
tudas@clear.hu